Login

Concurs TransCarp 2016

☆☆☆☆☆ (4) Rate
Added by Dragne George
Detalii
Feed
Suggest update

Description

Locaţia Complexului Turistic Vadu Roşu se afla pe DN 13 (E60), la km 25, pe sensul dinspre Braşov spre Târgu Mureş, într-un peisaj superb, fiind înconjurată de munţi. Baltă 4, pe care va avea loc Cupa TransCarp 2016, este una dintre cele mai importante piste de concurs din România, aici desfăşurându-se importante competiţii de pescuit sportiv. 
Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv.Baza Vadu Roşu, cu o densitate piscicolă de excepţie, oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv („prinzi şi eliberezi”). 
Regulament balta concurs Detalii concurs Principiile şi respectul pentru natură şi peşte impun câteva regului: 
Sosirea concurenţilor va avea loc sâmbăta 11.06.2016, la ora 07:00. Accesul în spaţiul de concurs se face doar însoţit de către unul dintre organizatori Sistemul de pescuit este exclusiv PRINZI şi ELIBEREZI, în condiţii de maximă siguranţă. Accesul va fi permis doar cu echipament complet (saltea de primire, saltea de primire se poate inchiria si direct pe balta, saci de primire, monturi cu un singur ac, nadă, momeli etc.) 
OBLIGATORIU fiecare echipa va trebui sa aiba minciog mare ecologic cu plasa din material textil si minim 5 saci ecologici pentru pastrarea pestilor pana la cantarire, se pot achizitiona si de la balta. 
Nu se vor tine mai multi crapi in acelasi sac Se poate pescui cu un nr. maxim de 4 lansete de echipa (fara undita) 
Se va păstra curăţenia la standul de pescuit Standurile de concurs vor fi amenajate de organizatori şi vor fi trase la sorţi o singură dată, la începerea concursului Arbitrajul va fi asigurat de organizatori; cântărirea se va face periodic Se puncteaza toate speciile de crap. Restul speciilor nu se puncteaza. 
Nadirea se va face doar de pe mal, navomodelele sau barcile de orice fel pentru nadit fiind interzise. Pescarul va lansa, obligatoriu, pe directia inainte fata de standul pe care il ocupa, fara a depasi limitele standului. 
Dupa cantarire arbitri vor trece fiecare captura in fisa de participare a echipei, urmand semnaturile: titularului capturii, a arbitrului si a unui vecin de stand, dupa care toti pestii capturati vor fi eliberati. 
Concursul va începe sambata 11.06.2016 la ora 08:30 şi se va încheia duminica 12.06.2016 la ora 14:00 
Fiecare companie va avea posibilitatea să înscrie în concurs mai multe echipe. 
O echipă este formată din 2 sau 3 persoane. 
Recomandari: Cort, pelerina de ploaie, haine mai groase pentru noapte. 
FIR ÎNTINS!

District

Brașov

Organizer

E-Camion

Phone

0746.514.354

Email

catalin@e-camion.ro

Website

http://www.e-camion.ro/TransCarp2016/

Congratulations!