Login

Pensiunea Andrea

☆☆☆☆☆ (2) Rate
Added by Szabo Laszlo
Detalii
Feed
Suggest update

Description

Pensiunea
Pe brațul Sulina la mila 22 în satul Gorgova se află pensiunea cu două margarete Andrea. Pensiunea are 7 camere cu două și trei paturi, cu o capacitate de 17 locuri, cu WC-uri, dușuri, bucătărie bine echipată, living mare, televiziune prin satelit, curățătorie de pește, terasă deschisă, loc pentru grătar, cuptor cu lemne, duș în aer liber, ponton de acostare pentru bărci.

Camerele sunt dotate cu frigidere, pensiunea are congelatoare pentru păstrarea peștelui prins. În sat există mai multe magazine, unde se pot cumpăra diferite lucruri de uz personal. Gorgova este un sat de pescari cu naționalitate rusă-lipoveană, sunt oameni ospitalieri care trăiesc din pescuit și turism.

Turistul prima dată ajunge în Tulcea, poarta Deltei, în caz de vreme bună, se poate ajunge și cu mașina în Gorgova, drumul este cam prost, dar cu un jeep, sau SUV este practicabil. Cei care aleg această cale mai au de făcut din Tulcea cca 40 km în jur de 1,5-2ore. În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, noroi) se poate ajunge la pensiune cu nava numită “asager”, care pleacă din Tulcea la 13,30 și ajunge in jurul orei 15. O altă variantă este închirierea diferitelor bărci de 5-30 persoane. Despre toate acestea vă dă detalii și soluții persoana de contact.
Pers. de contact: Szabó László
Tel: 0744574185
Email: gorgova.delta@gmail.com

District

Tulcea

Locality

Gorgova

Accommodation type

Small hotel

Stars

2

Fishing facilities

Fishing stands, Stationary fishing spots, Spinning spots, Wild and quiet spots, Fishing spots for kids, Fishing baits for sale, Barbecue, Boats rent

Other services

Events facilities, Laundry

Facilities

Parking, Marina, Boar ramp, Terass , Heat, Family rooms, Playground for kids

Phone

0744574185

Email

gorgova.delta@gmail.com

Website

www.deltagorgova.ro/

Congratulations!